مرغ و کباب و برنج ایرانی در لیگ ملت‌های والیبال/ اسفندیار سرآشپز شد! + عکس

ملی‌پوشان به صرف غذای ایرانی خانگی ظهر امروز مهمان امیرحسین اسنفدیار و علیرضا طلوع کیان شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، تیم ملی والیبال کشورمان ۸ خرداد ۱۴۰۱ به منظور برگزاری آخرین مرحله اردوی آمادگی خود پیش از آغاز رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۲ راهی بلگراد شد؛ از آن تاریخ تاکنون ملی‌پوشان کشورمان به ایران بازنگشته‌اند و درگیر رقابت‌های تدارکاتی و لیگ ملت‌های ۲۰۲۲ هستند.

مردان والیبال کشورمان پس از پایان مرحله مقدماتی رقابت‌های لیگ ملت‌ها که با درخشش و صعود تیم ملی ایران به مرحله نهایی همراه بود، با توجه به زمان محدود تا آغاز مرحله نهایی در گدانسک اردو زدند و تمرینات خود را در دو نوبت صبح و عصر پیگیری کردند تا به این ترتیب سفر کاروان والیبال ایران طولانی‌تر شود.

با توجه به دوری بیش از ۴۵ روزه ملی‌پوشان از ایران، خستگی تمرینات فشرده و مسابقات پی‌درپی، با درخواست بازیکنان و موافقت کادر فنی، امیرحسین اسنفدیار اعلام آمادگی کرد تا در روزهای باقیمانده از اردو در رستوران هتل برای ملی‌پوشان غذای ایرانیِ خانگی آماده کند.

پس از هماهنگی‌ها انجام شده و تهیه مواد لازم، رستوران هتل تمام امکانات مورد نیاز را در اختیار امیرحسین اسفندیار و علیرضا طلوع‌کیان گذاشت. به این ترتیب مربی و بازیکن تیم ملی کشورمان پس از تمرین بدنسازی در نوبت صبح به تهیه غذای ایرانی (مرغ و کباب به همراه برنج) پرداختند که این موضوع ضمن خوشحالی بازیکنان، موجب جلب توجه لهستانی‌ها هم شد.

برنامه مرحله نهایی والیبال لیگ ملتها ۲۰۲۲ + جدول و نتایج

۲۶ تیر ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۵
کد خبر: 30550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha